Není dekadentnější snídaně než vejce Benedikt. Křupavý toust, vypečená slanina a spousta másla a vajec. Příprava je jednoduchá a recept na holandskou omáčku jsme pro vás připravili detailnější i s obrázky. Teď už vejce Benedikt zvládne opravdu každý. Dietní to není, ale absolutní slast ano!
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
Na pošírovaná vejce
Na holandskou omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8789 kcal
- Bílkoviny 265 g
- Sacharidy 326 g
- Tuky 708 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/4
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.