Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,7 (37x)
23. 3. 2016
Vepřové na hořčici a smetaně
Apetit
Vepřové na hořčici a smetaně
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,7 (37x)

Vepřové na hořčici a smetaně je rychlé a vtipné jídlo, ke kterému stačí pouze vybrat přílohu. Hodí se k němu těstoviny, ale také brambory. Vepřové plátky jsou výborné také s vařenou (či dušenou) zeleninou. My k nim naservírovali mrkvičku a kapustičky. Jestli připravíte obojí, nebo si vyberete jen jeden druh zeleniny, necháme na vás. Vepřové v hořčičné omáčce chutná i dětem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 440.75 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 10.25 g
  • Tuky 24.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Zkuste si vyrobit svoji domácí hořčici. Není to tak složité, jak by se mohlo zdát Kremžská, plnotučná, anglická nebo dijonská: Všechny hořčice dodají říz zálivkám, omáčkám i polévkám

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005