Vepřové na hořčici a smetaně je rychlé a vtipné jídlo, ke kterému stačí pouze vybrat přílohu. Hodí se k němu těstoviny, ale také brambory. Vepřové plátky jsou výborné také s vařenou (či dušenou) zeleninou. My k nim naservírovali mrkvičku a kapustičky. Jestli připravíte obojí, nebo si vyberete jen jeden druh zeleniny, necháme na vás. Vepřové v hořčičné omáčce chutná i dětem.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 440.75 kcal
- Bílkoviny 39 g
- Sacharidy 10.25 g
- Tuky 24.25 g
Postup přípravy
- Zkuste si vyrobit svoji domácí hořčici. Není to tak složité, jak by se mohlo zdát Kremžská, plnotučná, anglická nebo dijonská: Všechny hořčice dodají říz zálivkám, omáčkám i polévkám
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/2
Únor 2005