Hodnocení receptu
Průměr: 2 (4)
Do 10 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 74 kcal
Bílkoviny 2 g
Cukr 15 g
Tuky 1 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Děti od tří let si okamžitě zamilují ovoce napíchané na špejli – takové ,špízy‘ jim budou připadat hravé a veselé.

Suroviny

ovoce
letní
Na dip
100 g
lučina
mléko 50 ml
med 1 PL
nebo sirup

Vyberte co nejpestřejší kombinaci letního ovoce, nakrájete asi na dvoucentimetrové kousky a napíchejte na špejle po pěti šesti kouscích. Když k nim vykouzlíte ještě dip ze 100 g lučiny, 50 ml mléka a 1–2 lžic medu, budou v sedmém nebi! Dip rozdělte do malých misek nebo kalíšků na vejce a ozdobně zakápněte medem či sirupem.

Apetit magazín

  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale nechcete použít mouku? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...

Obchod Apetit