Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ovocný kebab
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.7/5 Počet hodnocení: 9
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 218 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 19 g
Tuky 12 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Děti od tří let si okamžitě zamilují ovoce napíchané na špejli – takové ,špízy‘ jim budou připadat hravé a veselé.

Suroviny

ovoce
letní
Na dip
lučina
mléko 50 ml
med 1 PL
nebo sirup

Postup

1

Vyberte co nejpestřejší kombinaci letního ovoce, nakrájete asi na dvoucentimetrové kousky a napíchejte na špejle po pěti šesti kouscích.

2

Když k nim vykouzlíte ještě dip ze 100 g lučiny, 50 ml mléka a 1–2 lžic medu, budou v sedmém nebi!

3

Dip rozdělte do malých misek nebo kalíšků na vejce a ozdobně zakápněte medem či sirupem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/8

Komentáře

07.07.2008 10:54
Recept se nachází v č.8/07, str.28

Apetit magazín