Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (4x)
3. 3. 2016
Zadělávaná slepičí polévka
Apetit
Zadělávaná slepičí polévka
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (4x)

Slepičí polévka, jak ji neznáte. Recept inspirovaný úpravou drůbežího masa zapékaného v bešamelu – my jsme při jeho přípravě čerpali od klasika Viléma Vrabce. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 48980 kcal
  • Bílkoviny 965 g
  • Sacharidy 71 g
  • Tuky 901 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/3

Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.

Související články

Hamburger s omáčkou

Kvíz: Čím byl plněný největší sendvič a kolik piv zvládl na posezení světový rekordman? Otestujte své znalosti o gastro extrémech

Uvařit pro čtyřčlennou rodinu? Pohoda! Pozvat na oběd kamarády nebo blízké a servírovat dvacet porcí? To už chce trochu víc plánování a času v kuchyni. A teď si představte, že máte udělat největší vaječnou omeletu na světě nebo kuriózně obrovskou sushi rolku. To se pak i vyvařování v táborové kuchyni zdá jako brnkačka. Otestujte, jaký máte na rekordy odhad!