Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (45x)
18. 7. 2014
Rajčatové základy
Apetit
Rajčatové základy neboli 4 varianty rajčatové omáčky na pizzu
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (45x)

Rajčatový základ na pizzu je neměnná tradice. Určitě vyzkoušejte klasickou rajčatovou omáčku podle našeho receptu! Pokud nemáte k dispozici konzervu krájených rajčat, můžete zvolit jednu z dalších 3 variant omáčky – z cherry rajčátek, loupaných konzervovaných rajčat i velkých masitých rajčat. Červená rajčata křupavé, ale vláčné pizze vyloženě sluší. A ta chuť! Těsto na pizzu i omáčku s námi hravě zvládnete.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 348.75 kcal
  • Bílkoviny 6.5 g
  • Sacharidy 44.75 g
  • Tuky 12.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rajčata na rajčatové základy
    Zdroj: Apetit

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008