Rajčatový základ na pizzu je neměnná tradice. Určitě vyzkoušejte klasickou rajčatovou omáčku podle našeho receptu! Pokud nemáte k dispozici konzervu krájených rajčat, můžete zvolit jednu z dalších 3 variant omáčky – z cherry rajčátek, loupaných konzervovaných rajčat i velkých masitých rajčat. Červená rajčata křupavé, ale vláčné pizze vyloženě sluší. A ta chuť! Těsto na pizzu i omáčku s námi hravě zvládnete.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 348.75 kcal
- Bílkoviny 6.5 g
- Sacharidy 44.75 g
- Tuky 12.75 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetit
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2008/4
Duben 2008