Polévka, kterou jsme si zamilovali po první lžíci. Vydatná, a přesto lehká, pravá svačinová. Potěší nejen svou výraznou barvou, ale také složením. Kdo chce mít hezčí den, vsadí na ni.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2202 kcal
- Bílkoviny 95 g
- Sacharidy 157 g
- Tuky 109 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/4
Přivítejte s dubnovým Apetitem, který vychází už 17. 3. 2022, definitivní příchod jara, a užijte si ty nejbarevnější velikonoční svátky! V novém čísle si na své přijde bez přehánění opravdu každý. Těšit se totiž můžete na pestré jarní polévky, vejce ve všech podobách, pokrmy z mladého masa i ty zcela bezmasé, které si bez obav můžete dopřát i během půstu, receptovou ochutnávku z naší nové Bezlepkové kuchařky, sváteční hostinu i jídla pro všední den, kdy není času nazbyt, dezerty, jejichž příprava je výzvou, ale i takové, se kterými si poradí i nezkušený začátečník... Nechybí ani absolutní velikonoční klasiky – kopřivová hlavička, nadýchaný beránek s vaječným likérem, kynuté jidáše a vláčný mandlový mazanec, k němuž jsme připravili i velký manuál, s jehož pomocí se vám už pokaždé zaručeně povede na jedničku. Pomůžeme vám i s tolik potřebným jarním úklidem v domácnosti a prozradíme vše, co potřebujete vědět o vejcích. Apetit, napsáno s chutí.