Slaná žemlovka není žádná z nouze ctnost, ale domovem vonící večeře či snídaně na vidličku. Jestli vám zbyly housky od rána, teď víte, kam s nimi – nejlepší jsou totiž čerstvé nebo později zapečené, třeba jako tato žemlovka naslano.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 803.25 kcal
- Bílkoviny 45 g
- Sacharidy 66 g
- Tuky 31.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva