Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Thajské špízy se sladkým chilli a limetkou

V thajském stylu

Vydání: 2006/6
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Marinování: 20 minut
PT15M
Opékání 0:15
Asijská

Ingredience

    • 4 lžíce sladké chilli omáčky
    • šťáva z jedné limetky
    • 4 filety z lososa, bez kůže, každý asi o 140 gramech
    • olej na zakápnutí
    • sůl

Příprava jídla

1.  Lososa nakrájejte na špalíky. V misce smíchejte chilli omáčku a limetkovou šťávu. Polovinu odlijte stranou – použijete ji při servírování. Kousky lososa napíchejte na jehly nebo špejle a potřete zbytkem chilli směsi. Dvacet minut marinujte.

2.  Rozpalte grilovací pánev. Setřete z ryb přebytečnou marinádu, špízy pokapejte olivovým olejem, osolte a za pravidelného otáčení opečte; trvá to asi 15 minut. Podávejte s chilli omáčkou.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.6/06, str.20

Přidat komentář