Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zeleninový nákyp

Děti kukuřici milují, takže jim ji připravte na tři nové způsoby. Budou nadšené!
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
Pečení: 30 minut
P

Ingredience

    • tuk na vymazání formy
    • 100 g těstovin (vřetena)
    • 1 pórek nebo jarní cibulky
    • 100 g mraženého hrášku
    • 1 červená paprika, nakrájená
    • 200 g konzervované kukuřice
    • 3 velká vejce
    • 150 ml mléka
    • trocha tymiánu, sůl a pepř
    • 100 g strouhaného sýra

Příprava jídla

1. Připravte těstoviny Troubu předehřejte na 190 stupňů. Vymastěte zapékací mísu. Těstoviny povařte osm minut v osolené vodě, přisypte k nim všechnu zeleninu kromě kukuřice a vařte ještě tři minuty. Sceďte, vmíchejte kukuřici a vše vsypte do zapékací mísy.


2. Přidejte vejce a sýr Vajíčka rozšlehejte s mlékem, solí, pepřem, sušeným tymiánem a většinou sýra. Přelijte přes těstoviny, posypte zbylým sýrem a asi půl hodiny zapékejte, až vajíčka ztuhnou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jahelno-pohankový nákyp s houbami

Přidat komentář