Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kapsy s tuňákem

Pita chleby je užitečné mít v mrazáku – jen je krátce zahřejte v toustovači nebo pod grilem a jsou připraveny k plnění!
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Středomořská

Ingredience

    • hrst jemně pokrájeného ledového salátu
    • trocha nasekané salátové okurky
    • 1 lžíce citronové šťávy (nebo jakákoli oblíbená salátová zálivka)
    • 80 g tuňáka ve vlastní šťávě, scezeného
    • 4 chlebové placky pita
    • sůl na dochucení

Příprava jídla

1. PROMÍCHEJTE A NAPLŇTE
Salát, okurku a citronovou šťávu nebo vaši oblíbenou zálivku (klidně sáhněte po kupované) spolu promíchejte. Přidejte tuňáka, ochutnejte a podle potřeby osolte. Placky překrojte, otevřete a krátce prohřejte na plechu, případně v toustovači. Pak už jen naplňte kapsy směsí, trochu je stlačte a podávejte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář