Pita chleby je užitečné mít v mrazáku – jen je po vytažení krátce zahřejete v toustovači nebo pod grilem a jsou připraveny k plnění!
Suroviny
ledový salát
1
hrst
jemně pokrájený
nasekaná
citronová šťáva
1
PL
tuňák (konzerva)
80
g
ve vlastní šťávě, scezený
sůl
Postup
1
Salát, okurku a citronovou šťávu nebo vaši oblíbenou zálivku - klidně sáhněte po kupované - spolu promíchejte. Přidejte tuňáka, ochutnejte a podle potřeby osolte..
2
Placky překrojte, otevřete a krátce prohřejte na plechu, případně v toustovači.
3
Pak už jen naplňte kapsy směsí, trochu je stlačte a podávejte
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Lehce a zdravě: všestranný tuňák z konzervy na 6 způsobů(24 receptů )