Skvělé jídlo nejen pro vaše děti školního věku!
Suroviny
Postup
Rozpalte troubu na 220 °C. Na rozehřátý olej vsypte cibuli, maso i skořici a smažte, až maso zhnědne; stačí tak pět minut. Stáhněte plamen, osolte a opepřete a pak do směsi vmíchejte ořechy a mátu.
Podle instrukcí na obalu připravte ze suché směsi těsto na pizzu (nemělo by vám to zabrat víc než deset minut). Rozdělte je na čtyři díly. Ty rozválejte na placky. Na každou z nich pak navršte čtvrtinu mírně vychladlé masové směsi, navrch položte dva kousky rajčete. Pak placku přehněte napůl, aby vznikla kapsa. Důkladně přitiskněte okraje a na povrchu vytvořte nožem tři zářezy.
Kapsy přemístěte na plech pokrytý pečicím papírem a nechte v troubě propéct a lákavě zezlátnout.
Podávejte s tzatziki nebo s čerstvým zeleným salátem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 46 receptů na pizzu všech druhů, barev i tvarů(46 receptů )