Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tvarůžková rozhuda

Na strouhání jsou nejvhodnější málo rozleželé tvarůžky. Jestli takové nemáte, dejte je na chvíli do mrazáku. Pokud budete pořádat tvarůžkový mejdan a strouhali byste větší množství syrečků, použijte mlýnek na maso.

Vydání: 2007/10
Autor:
Hodnocení:
13 (hlasů)
Počet porcí: 8
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Chléb a pečivo Česká

Ingredience

    • 250 g měkkého tvarohu
    • 50 g másla
    • 100–200 ml mléka
    • 200 g tvarůžků
    • 1 cibule, nakrájená najemno
    • špetka pálivé papriky
    • sůl a pepř
    • čerstvý chléb s máslem nebo slané sušenky k podávání

Příprava jídla

V misce utřete tvaroh s máslem, přidejte mléko (záleží na vás, jak hustou pomazánku chcete) a našlehejte. Do směsi nastrouhejte tvarůžky, přisypte cibuli, ochuťte kořením. Ochutnejte a případně dosolte; nejspíš to však nebude nutné. Podávejte na chlebu s máslem či slaných sušenkách.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Tvarůžkový tatarák

Tvarůžková jablíčka

Tvarůžky v pivním těstíčku

Loštická česnečka

Masové tyčinky s tvarůžky

REKLAMA

Přidat komentář