Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,9 (25x)
18. 7. 2014
Nadívaná kachna se špekovými knedlíky
Apetit
Nadívaná kachna se špekovými knedlíky
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,9 (25x)

Knedlíků radši připravte dvojnásobné množství, protože je budete ujídat ještě před dopečením kachny.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na nádivku

Na zelí

Na knedlíky (asi 12 ks)

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 13256 kcal
  • Bílkoviny 401 g
  • Sacharidy 1950 g
  • Tuky 408 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

Připravte si hostinu jako od šéfkuchaře aneb 5 typů knedlíků ke svatomartinské huse

Svatomartinské oslavy jsou za dveřmi a královská posvícenská hostina se dá skvěle připravit jednoduše i doma. Máme pro vás tipy, jak na to. Zaměřili jsme na typy knedlíků, které se rozhodně nemusíte bát podávat u slavnostního stolu. Inspirovali jsme se tradicí i novými chutěmi a věříme, že si z nabídky osvědčených receptů vyberete svého knedlíkového oblíbence.