Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Melounový chlebíček

Vysoce efektní kombinace, kterou oceníte nejen při přípravě pohoštění na party.

Vydání: 2008/1
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 12-15 chlebíčků
Doba přípravy: Do 30 minut
PT30M
Chléb a pečivo Italská

Ingredience

    • 1 tmavá vícezrnná bageta
    • fíkové máslo (viz níže)
    • 12–15 plátků pršutu
    • ½ melounu, nakrájeného na kostičky
    • svazek jarní cibulky, nakrájený na kolečka
    • sezam na posypání

Příprava jídla

Bagetu nakrájejte a potřete fíkovým máslem. Ozdobte vždy plátkemu pršutu, zasypte kostičkami melounu, navrch dejte cibulku a vše posypte sezamem.

Fíkové máslo
 4 velké suché fíky nasekejte v robotu, zalijte 3 lžícemi zahřátého portského a nechte 20 minut stát. Pak přidejte 120 g másla a ½ lžičky soli.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kaviárový chlebíček

Lososové kytičky

Tuňákový chlebíček

Šunkový chlebíček

Camembertový chlebíček

Pršutový chlebíček

Rajčatový chlebíček

Lososové domečky

Trojbarevné chuťovky

Mandarinkové opojení

Sýrové míčky

Vajíčka s ančovičkou

Pistáciové kuličky

Tortilky s klobásou

Parmazánové loďky

Rajčatové špízy

Ovocný chlebíček

Krůtí chlebíček s křenem

REKLAMA

Přidat komentář