0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pršutový chlebíček
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.6 / 5. Počet hodnocení: 9
Do 20 minut Velmi snadné 12 chlebíčků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5880 kcal
Bílkoviny 570 g
Sacharidy 300 g
Tuky 300 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Výtečné občerstvení na party i na romantické posezení ve dvou

Suroviny

ciabatta 6 ks
mini
máslo
rozmarýnové (viz. příprava)
prosciutto 12 plátků
crudo
rozmarýn
čerstvý
olivy černé
olivy zelené

1 Ciabatty rozkrojte napůl a potřete rozmarýnovým máslem.

2 Z pršutu vytvořte nepravidelnou rolku (vějířek), dovnitř píchněte větvičku rozmarýnu a posaďte na chlebíček. Ozdobte olivami.

Rozmarýnové máslo
Zalijte 10 sušených rajčat horkou vodou a nechte změknout, pak je osušte a nasekejte najemno. Spojte se s 120 g másla, 120 g kozího sýra a 1 lžící nasekaného čerstvého rozmarýnu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/1

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit