Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pivní štrůdl

Popis receptu: 
moučník
Autor: Lenka Němá
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    30 dkg hladké mouky 1/2 kostky tuku Omega 2 dcl piva náplň klasického štrůdlu: strouhanka, jablka, rozinky, vanilkový a hnědý cukr, rozpuštěné máslo, citronová šťáva

Příprava jídla

Do mouky nastrouháme tuk, přidáme pivo a zpracujem vláčné těsto. Těsto necháme 1/2 hodina odpočinout pod nahřátým kastrůlkem. Těsto vystačí na dva velké štrůdly. Pečeme v dobře vyhřáté toubě asi 1/2 hodiny do zrůžovění.
REKLAMA

Přidat komentář