Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (893x)
20. 9. 2016
Jogurtová buchta
Apetit
Jogurtová buchta
Apetit


Snadné
< 30 min
4,5 (893x)

Nejlepší jogurtová buchta je ta, která nezabere příliš času a přesto skvěle chutná. A přesně takový je tento koláč s ovocem a drobenkou, na který nepotřebujete ani váhu, ani další zbytečné nádobí. Jako míra poslouží kelímek od jogurtu. Ingredience v receptu stačí jen smíchat, vlít do formy, ozdobit ovocem, zasypat žmolenkou a péct. Jednodušší už to snad být nemůže.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 řezů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 řezů

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 395.25 kcal
  • Bílkoviny 5.63 g
  • Sacharidy 48.63 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(893 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

Ravioly s chřestem a ricottou

Najděte osvědčený rodinný recept a ukažte, jak chutná Praha

Jak se zúčastnit

Soutěž je určena široké veřejnosti, amatérům i profesionálům. Až do konce března můžete zasílat recepty na téma „Jak chutná Praha“ doplněné o krátký příběh vztahující se k jejich původu. Hledají se recepty z dob, kdy nejběžnější ryby v Praze byli losos a candát a na talíři nechyběli šneci ani chřest. Soutěž chce napomoci znovuobnovení gurmánského a gastronomického věhlasu, kterým se Praha dříve pyšnila. Pořádá ji Pražská informační služba ve spolupráci s Asociací českých cestovních kanceláří a agentur a společně s Pražským kulinářským institutem.

Hodnocení komise

Zaslané recepty posoudí porota složená z významných českých i zahraničních gastronomických profesionálů, jako jsou Emanuel Ridi a Jiří Štift. Hlavní vítěz pak vzejde z veřejného internetového hlasování a čeká na něj poznávací zájezd do Paříže nebo Itálie. Podělte se o ověřené recepty, které jsou ve vaší rodině oblíbené již po celé generace, a pomozte jejich návratu na talíře labužníků!

Více podrobností naleznete na www.praguewelcome.cz.