Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Thajské krevetové kari

Omáčka z kokosového mléka je mimořádně jemná a lahodně pikantní.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Vaření 0:20
Omáčka Thajská

Ingredience

    • 1 cibule
    • 1 lžíce zelené kari pasty
    • 500 ml kokosového mléka
    • 1 lžíce rybí omáčky
    • 500 g čerstvých loupaných krevet
    • sůl
    • rýže
    • koriandr nebo bazalka

Příprava jídla

Na kolečka nakrájenou cibuli smíchejte se lžící zelené kari pasty a krátce nasucho opečte ve woku nebo v kastrolu. Přilijte půl litru kokosového mléka a lžíci rybí omáčky a přiveďte k varu. Přidejte 500 g čerstvých loupaných krevet a povařte je dorůžova. Dosolte a podávejte s rýží, ozdobené koriandrem nebo bazalkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Česnekové kuře

Caprese

Kotlety se šalvějovým máslem

Špagety aglio e olio

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

Rajčatová polévka

Sendvič se slaninou a nivou

Opékané mleté maso s chilli

Roštěnka s balzamikovým octem

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Omeleta s cuketou

Teplý kuřecí salát

Sýrový sendvič

Kuřecí kari s jogurtem

Pečené kuřecí paličky

Těstoviny s rajčatovou salsou

Luxusní tuňáková pomazánka

Recept jako suvenýr

REKLAMA

Přidat komentář