Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečený pstruh s bylinkami

Pokud si koupíte pstruhy už vykuchané, budete mít přípravu skoro bez práce.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
41 (hlas)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření a pečení: 15 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • 2 pstruzi
    • hrst oblíbených čerstvých bylinek
    • biocitron
    • máslo 
    • bílé víno, nemusí být
    • nové brambory

Příprava jídla

Dva pstruhy vykuchejte, očistěte, osolte uvnitř i vně a do břišních dutin vložte hrst oblíbených čerstvých bylinek a dílky neoloupaného citronu. Vložte do pekáče, poklaďte máslem a pečte v předehřáté troubě asi 15 minut, až maso půjde snadno oddělit vidličkou. Pokud chcete, během pečení můžete pstruhy podlévat bílým vínem. Podávejte s vařenými novými bramborami.

Další recept na pstruha na rozmarýnu najdete v uživatelských receptech Poslirecept.cz.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rajčatová polévka

Sendvič se slaninou a nivou

Roštěnka s balzamikovým octem

Opékané mleté maso s chilli

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Bůčkové kostky po čínsku

Opékaný filet z lososa

Kotlety s pestem

Quiche

Thajské nudle

Těstoviny s ricottou a špenátem

Kuře na citronu

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Rizoto po česku

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
...

Přidat komentář