Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,5 (72x)
18. 7. 2014
Pečený pstruh s bylinkami
Apetit
Pečený pstruh s bylinkami
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,5 (72x)

Pokud si koupíte pstruhy už vykuchané, budete mít přípravu skoro bez práce. Na pečeného pstruha s bylinkami vám opravdu postačí jen dobrá čerstvá ryba, voňavé bylinky a kvalitní pekáč. Podle stejného receptu připravíte pstruha na másle také na grilu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 196 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(72 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Losos s bylinkovou krustou a bylinkovými bramborami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008