Pečený pstruh s bylinkami

Pečený pstruh s bylinkami

Hodnocení receptu
Průměr: 3.8 ()
Do 30 minut 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 392 kcal
Bílkoviny 38 g
Cukr 0 g
Tuky 28 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Pokud si koupíte pstruhy už vykuchané, budete mít přípravu skoro bez práce.

Suroviny

pstruh 2 ks
bylinky hrst
mix oblíbených
citron
máslo
víno bílé
nemusí být
brambory
nové

Dva pstruhy vykuchejte, očistěte, osolte uvnitř i vně a do břišních dutin vložte hrst oblíbených čerstvých bylinek a dílky neoloupaného citronu. Vložte do pekáče, poklaďte máslem a pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 15 minut, až maso půjde snadno oddělit vidličkou. Pokud chcete, během pečení můžete pstruhy podlévat bílým vínem. Podávejte s vařenými novými bramborami.

Další recept na pstruha na rozmarýnu najdete v uživatelských receptech Poslirecept.cz.

Apetit magazín

  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...
  • Novinky a zajímavosti

Dokonalé hranolky nejen z brambor

Když se řeknou hranolky, většinou si člověk vybaví ty bramborové. Zkusili jste ale například připravit hranolky z celeru, batátů nebo červené řepy? Vyzkoušejte netradiční hranolky a podívejte se s námi, jak docílit dokonalé chuti a...

Obchod Apetit