Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pečený pstruh s bylinkami
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 54
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 392 kcal
Bílkoviny 38 g
Sacharidy 0 g
Tuky 28 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud si koupíte pstruhy už vykuchané, budete mít přípravu skoro bez práce. Na pečeného pstruha s bylinkami vám opravdu postačí jen dobrá čerstvá ryba, voňavé bylinky a kvalitní pekáč... 

Suroviny

pstruh 2 ks
bylinky hrst
čerstvé, mix oblíbených
nemusí být

Postup

1

Dva pstruhy vykuchejte, očistěte, osolte uvnitř i vně a do břišních dutin vložte hrst oblíbených čerstvých bylinek a dílky neoloupaného citronu.

2

Vložte do pekáče, poklaďte máslem a pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 15 minut, až maso půjde snadno oddělit vidličkou. P