Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rančerská vejce

Zkuste si dát vejce trochu jinak!

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
8 (hlasů)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Ostatní

Ingredience

    • olej
    • 1 cibule
    • 2 stroužky česneku
    • 1 čerstvá zelená chilli paprička
    • 1 zelená paprika na kostky
    • 2 rajčata
    • sůl
    • římský kmín
    • 2 vejce
    • strouhaný čedar
    • čerstvý koriandr

Příprava jídla

Na oleji 3–5 minut opékejte 1 nahrubo pokrájenou cibuli, 2 stroužky česneku na plátky, 1 čerstvou zelenou chilli papričku na nudličky a 1 zelenou papriku na kostky. Přidejte 2 spařená a oloupaná rajčata na kostky; osolte, okořeňte římským kmínem a duste asi 10 minut do zhoustnutí. Lžící v omáčce udělejte 2 důlky a do každého rozklepněte vejce, posypte strouhaným čedarem, přiklopte a duste, až bílky ztuhnou. Podávejte ozdobené čerstvým koriandrem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Salát s kuřetem a paprikou

Steak s křenem na toustu

Kuře v pita chlebu

Thajské rybí placičky

Těstoviny s čerstvou strouhankou

Zelenina po čínsku

Salát Caesar

Vepřové pěti vůní

Vepřový steak s jablky

Tortilla se sýrem

Brambory se salsou verde

Telecí steak s olivovou salsou

Sytá cibulačka

Opékaný sýr akawi s okurkovým salátem

Frittata se špenátem

Kuře s bleskovým pilafem

Makrela s cibulkou a čerstvým chlebem

Kuřecí nudle s chilli

Rozpečený kozí sýr

Brambory na loupačku s domácí tatarkou

Snídaně na vidličku

REKLAMA

Přidat komentář