Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Brambory na loupačku s domácí tatarkou

Luxusní varianta tradičního českého jídla

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Doba přípravy: Do 20 minut
PT30M
Vaření 0:30
Česká

Ingredience

    • nové brambory
    • 100 g majonézy
    • 1 lžíce bílého jogurtu
    • 2 pokrájené kyselé okurky a stejné množství nasekané cibule
    • 2 lžičky kaparů, nemusí být
    • 1 lžička plnotučné hořčice
    • pepř a sůl
    • worcesterská omáčka

Příprava jídla

Nové brambory uvařte ve slupce a mezitím si připravte tatarskou omáčku. Do 100 g majonézy vmíchejte lžíci bílého jogurtu a 2 pokrájené kyselé okurky, stejné množství nasekané cibule, případně 2 lžičky nasekaných kaparů. Přidejte lžičku plnotučné hořčice, pepř a sůl a zastříkněte worcesterskou omáčkou. Podávejte společně.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Lehké gratinované brambory

Rančerská vejce

Brambory se salsou verde

Telecí steak s olivovou salsou

Sytá cibulačka

Opékaný sýr akawi s okurkovým salátem

Frittata se špenátem

Kuře s bleskovým pilafem

Makrela s cibulkou a čerstvým chlebem

Kuřecí nudle s chilli

Rozpečený kozí sýr

Uzené kotlety zapečené se zelím

Thajský salát s roštěnkou

Těstoviny s krevetami a citronem

Staromládenecké fazole

Rozpečený sendvič s hermelínem a brusinkami

Kuřecí řízek v sezamu

Minipizzy

Muffiny s chorizem

Gnocchi se šalvějovou smetanou

Filé zapečené s citronem

Jak připravit skvělou domácí majonézu nebo tatarku?

Přidat komentář