Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,8 (10x)
18. 7. 2014
Plněné pečené brambory s avokádem a ricottou
Apetit
Plněné pečené brambory s avokádem a ricottou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,8 (10x)

Vegetariánská a pikantní pochoutka. Pečené brambory, provoněné tymiánem a zjemněné ricottou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 950 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009

Související články

Venezuelské placky arepas

Arepas: Křupavé placky z Venezuely připravíte ze tří ingrediencí

Jemné, vláčné uvnitř, s křupavou kůrkou a hotové doslova za pár minut. Arepas nejsou jen obyčejné placky – jednoduché těsto z kukuřičné mouky a vody proměníte ve snídani, večeři i originální pohoštění pro hosty. Tyhle malé kapsy můžete naplnit čímkoli, co máte rádi: trhaným masem, sýrem, avokádem nebo třeba hummusem. Připravte se: na arepas vzniká závislost rychleji, než stihnete dojíst první kousek.