Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

rozstřelený španělský ptáček

Popis receptu: 
-
Autor: Ivona Urbanová
Hodnocení:
17 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    4 plátky hovězího zadního 3 středně velké cibule 4 plátky anglické slaniny 5 dkg sádla 4 lžičky plnotučné hořčice 4 nožičky párků 4 kyselé okurky 4 vajíčka vařená natvrdo kmín, mouka sůl, pepř

Příprava jídla

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli. Přidáme plátky masa a necháme zatáhnout. Zalijeme horkou vodou, okmínujeme, přidáme polovinu nakrájených okurek, párků a vajec, zamícháme a necháme asi hodinu dusit. Zahustíme hladkou moukou, přidáme zbylou polovinu ingrediencí a vaříme 15 minut. Podáváme s rýží.
REKLAMA

Přidat komentář