Hospodskou klasiku si můžete dát k obědu, k pivu nebo i na kocovinu. Horká gulášová polévka, s vypečeným rohlíkem je zcela bezkonkurenční. Gulášovku můžete také připravit z mletého masa, recept i postup je stejný, jen hovězí maso nahrubo namelte na masovém strojku.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 426.5 kcal
- Bílkoviny 31.25 g
- Sacharidy 40 g
- Tuky 14 g
Postup přípravy
Autor: Roman Vaněk, z vydání Apetit 2012/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/2
ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky