Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (38x)
18. 7. 2014
Vydatná gulášová polévka
Apetit
Vydatná gulášová polévka
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (38x)

Hospodskou klasiku si můžete dát k obědu, k pivu nebo i na kocovinu. Horká gulášová polévka, s vypečeným rohlíkem je zcela bezkonkurenční. Gulášovku můžete také připravit z mletého masa, recept i postup je stejný, jen hovězí maso nahrubo namelte na masovém strojku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 426.5 kcal
  • Bílkoviny 31.25 g
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Roman Vaněk, z vydání Apetit 2012/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/2

ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky