Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kořeněné hovězí chilli

Pikantní hovězí s fazolemi provoněné koriandrem.

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Vaření 0:20
Maso Mexická

Ingredience

    • 1 sáček základního hovězího ragú
    • 1 lžíce sladké mleté papriky
    • 400g konzervy červených fazolí ve slaném nálevu
    • jedna velká čerstvá zelenina nebo chilli paprička
    • hrst sekaného koriandru
    • dlouhozrnná rýže
    • strouhaný čedar
    • čerstvý koriandr

Příprava jídla

1 Jeden rozmražený sáček základního ragú zahřejte v hrnci, přidejte 1 lžíci sladké mleté papriky, 100 ml vody a přiveďte k varu.

2 Sceďte 400g konzervu červených fazolí ve slaném nálevu a přimíchejte je k masu spolu s jednou velkou čerstvou zelenou nebo červenou chilli papričkou, zbavenou semen a nadrobno pokrájenou.

3 Potom vmíchejte velkou hrst sekaného čerstvého koriandru a případně dochuťte solí.

4 Podávejte s vařenou dlouhozrnnou rýží a posypané strouhaným čedarem. Výborný je tento pokrm s hrstí tortillových lupínků a dalším čerstvým koriandrem navíc.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Základní hovězí ragú

Lahůdkové lasagne

Bleskové zapečené maso

Přidat komentář