Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hovězí & fazolkové karbanátky

Tradiční recept ozvláštněte zelenými fazolkami, napíchněte na špejle a získáte úžasnou chuťovku, po které se jen zapráší.

Vydání: 2009/2
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4-6 osob
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Maso Česká

Ingredience

    • 600 g mletého hovězího masa
    • 2 hrsti zelených fazolek
    • 1 malá cibulka
    • sůl
    • pepř
    • olej

Příprava jídla

Smíchejte 560–600 g mletého hovězího, 2 hrsti mražených zelených fazolek, rozmrazených, osušených a nasekaných, 1 malou cibulku, nasekanou, osolte a opepřete. Propracujte rukama v míse na stejnoměrnou hmotu. Vytvarujte 10–12 kuliček a napíchněte je po 2–3 na zaostřené špejle.

Na vyšším plameni zahřejte pánev, případně na ni vlijte olej. Kuličky opečte ze všech stran asi 2 minuty, díky špejlím se vám budou dobře otáčet, aby byly na povrchu hnědavé a uvnitř propečené.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Karbanátky 10x jinak

Červenočočkové karbanátky

Hovězí & houbové karbanátky

Kapustové karbanátky

Pečené karbanátky s vínem & citronem

Tuňáková exotika

Karbanátky z ovesných vloček

Pečené fazolovo-rýžové karbanátky

Hovězí karbanátky s nivou

Telecí karbanátky po mexicku

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Výborný recept, karbanátky měly úspěch u manžela i maminky. Vyplatí se dělat i z kvalitního masa. Jen mi ty kuličky nedržely na špejlích, takže jsem je nakonec dělala jako placky o průměru 4 cm a výšky 2cm.

Přidat komentář