
Hovězí & fazolkové karbanátky
Tradiční recept ozvláštněte zelenými fazolkami, napíchněte na špejle a získáte úžasnou chuťovku, po které se jen zapráší.
Vydání: 2009/2
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 600 g mletého hovězího masa
- 2 hrsti zelených fazolek
- 1 malá cibulka
- sůl
- pepř
- olej
Příprava jídla
1 Smíchejte 560–600 g mletého hovězího, 2 hrsti mražených zelených fazolek, rozmrazených, osušených a nasekaných, 1 malou cibulku, nasekanou, osolte a opepřete. Propracujte rukama v míse na stejnoměrnou hmotu. Vytvarujte 10–12 kuliček a napíchněte je po 2–3 na zaostřené špejle.
2 Na vyšším plameni zahřejte pánev, případně na ni vlijte olej. Kuličky opečte ze všech stran asi 2 minuty, díky špejlím se vám budou dobře otáčet, aby byly na povrchu hnědavé a uvnitř propečené.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Tereza Černá
30. Září 2015 17:36