Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tuňákový salát s cizrnou a mátou

Se zeleninou, cizrnou a mátou
Vydání: 2005/6
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát Středomořská

Ingredience

    • 200 g kuskusu
    • 2x 400g konzervu cizrny
    • 2x 200g konzervu tuňáka v olivovém oleji
    • 300 g rozpůlených malých, nejlépe třešňových rajčátek
    • ½ pevné skleníkové okurky, nakrájené na nudličky
    • šťávu z 1 citronu
    • 4 lžíce čerstvé máty, nasekané
    • sůl, pepř

Příprava jídla

1. Do velké mísy nejdříve vložte kuskus a podle návodu přelijte vroucí vodou, přikryjte a ponechte stát, aby změkl.

2. Slijte cizrnu a tuňáka (olej nechte stranou) a přimíchejte je do mísy. Přidejte třešňová rajčátka a okurku. Smíchejte olivový olej z tuňáka s citronovou šťávou a mátou, osolte, opepřete a přilijte do mísy. Všechno důkladně promíchejte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.6/05, str.14
Obrazek uzivatele
i bez čerstvé máty, kterou jsem momentálně vzhledem k tuhé lednové zimě neměla při ruce :-)

Přidat komentář