
Plněné pečené brambory s houbami & fetou
Další varianta na úpravu pečené brambory. Lehce osmahněte žampiony, přidejte jarní cibulku a na závěr ozdobte sýrem feta.
Vydání: 2009/3
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 50 g másla
- 200 g žampionů
- 2 jarní cibulky
- 1 lžička uzené papriky
- 100 g sýra feta
- 4 pečené brambory
Příprava jídla
1 Na nepřilnavé pánvi zpěňte na středním plameni 50 g másla, přisypte 200 g žampionů (nejlépe krémových), nakrájených na silné plátky. Přidejte 2 jarní cibulky, na tenká kolečka, a 1 lžičku uzené papriky. Za občasného míchání smažte čtyři minuty, aby žampiony změkly. Sejměte z plamene. 100 g sýra feta nechte okapat a rozdrobte na houbovou směs. Jemně promíchejte. Naneste na 4 pečené brambory.
Přidat komentář