Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Recept podle Mishenky

Popis receptu: 
Uznávám, že recept tady v tom případě není úplně správný název, je to spíš přibližný návod...v každém případě bylo jídlo vždycky vynikající, opravdu rychle připravené, pestré a pokaždé jiné. A přesto, že je tak snadné, vypadá na talíři slavnostně. Dlouho jsem hledala název pro tohle jídlo, ale nenašla. Když mi pomůžete, budu ráda :)
Autor: Michaela Starostová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    0,5 kg brambor 0,5 kg masa zelenina, kterou máme rádi česnek bylinky bílé nebo červené víno olej nebo máslo

Příprava jídla

Omyté brambory vcelku nebo na osminky, naporcované maso a zeleninu nakrájenou na velké kusy naskládáme na pekáč nebo do zapékací nádoby. Skládáme tak, aby jednotlivé kousky nebyly přílíš namačkané. Posypeme kořením nebo bylinkami a solí, trochu podlijeme vínem, pokapeme olejem nebo poklademe plátky másla a pečeme v troubě, dokud maso není měkké. Jedna z mých osvědčených kombinací: Malé nové brambůrky (může být, co se vejde, snědí se i bez masa), 4 kuřecí horní stehna, celá cherry rajčátka nebo půlky menších rajčat, cuketa na silnější kolečka, cibule na větší kusy (nejlépe bílá i červená) a barevné papriky na větší kusy, (lilek - ten je ale potřeba předem nasolit a vykapat, tak ho vynechávám kvůli úspoře času). Dva stroužky česneku na plátky. Čerstvý rozmarýn v kombinaci s kořenící směsí viz recept na nakládaný hermelín. Bílé víno, olivový olej.
REKLAMA

Přidat komentář