Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kukuřičný salát s tuňákem

Stejně zdravý jako chutný

Vydání: 2004/5
Autor:
Hodnocení:
11 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát Středomořská

Ingredience

    • 185g plechovku tuňáka
    • 165 g sterilované kukuřice
    • červenou papriku, nakrájenou
    • 1 malou, nejlépe červenou cibuli nakrájenou nadrobno
    • 200g plechovku červených fazolí ve slaném nálevu, scezených
    • 2 hrsti salátových listů
    • lžíci olivového oleje
    • 2 lžičky citronové šťávy
    • špetku mletého chilli
    • veku nebo dlouhou bagetu

Příprava jídla

1. V míse promíchejte odkapaného tuňáka se zeleninou. Osolte, opepřete a navršte na salátové listy na talíři.

2. Zakapejte olejem a citronovou šťávou a poprašte chilli. Podávejte s opečenou vekou nebo bagetou.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Tento salát je přesně tak úžasný, jako vypadá. nebojte se citronové šťávy ani chilli-ostro-kyselá chuť se k fazolím výborně hodí. Jen doporučuji do zálivky dodat trochu pepře, soli a půl lžičky medu. Kdo má rád olivy, může přidat ještě pár černých oliv do salátu. Malým bonusem je, že salát opravdu chutná po kocovině:-)

Přidat komentář