Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Mafalde s rybím tartarem

Protože se v této úpravě těstovin používá syrové rybí maso, kupte opravdu kvalitní, čerstvou rybu z ověřeného zdroje.
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 350 g filet halibuta, na kostičky
    • šťáva ze 2 limet
    • sůl
    • pepř
    • 300 g pokrájených rajčat
    • 2 nasekané jarní cibulky
    • 6 lžic panenského olivového oleje
    • hrst čerstvé bazalky
    • 1 lžička čerstvého oregana
    • 320 g těstovin mafalda, uvařených al dente

Příprava jídla

Filety halibuta (350 g) nakrájejte na kostičky, promíchejte se šťávou ze 2 limet, osolte, opepřete a nechte 30 minut marinovat. Pak smíchejte s 300 g pokrájených rajčat bez slupky, 2 nasekanými jarními cibulkami, 6 lžícemi panenského olivového oleje, hrstí čerstvé bazalky a lžičkou čerstvého oregana. Dokořeňte a promíchejte s těstovinami mafalda.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Fenomén tatarák

Přidat komentář