Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rigatoni s mandlovo-olivovou omáčkou

Nasekané mandle budou ve smetanovém krému krásně křupat.
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 150 ml 30% smetany
    • 1 lžíce mandlí, nakrájených na nudličky
    • 50 g zelených oliv
    • 320 g těstovin rigatoni
    • sůl a pepř k dochucení
    • petrželka a parmazán k podávání

Příprava jídla

Pět minut vařte 150 ml 30% smetany, lžíci mandlí nakrájených na nudličky a 50 g zelených oliv, nasekaných nebo i v celku. Osolte, opepřete a promíchejte s rigatoni. Podávejte s petrželkou a hoblinami parmazánu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rigatoni s dětskou omáčkou

Rigatoni s hruškou a gorgonzolou

Široké rigatoni s kopřivami a vůní pomeranče

Zapečené rigatoni s chřestem

REKLAMA

Přidat komentář