Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zahradnické těstoviny

Jednoduchý způsob, jak zapékat lasagne i bez zdlouhavé přípravy bešamelu.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
Vaření: 20 minutPečení: 15 minut
PT15M
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 4 lžíce oleje
    • 2 stroužky česneku
    • 300 g lilku
    • 1 malá zelená a 1 malá žlutá paprika
    • 300 g krájených rajčat
    • sůl a pepř na dochucení
    • 320 g lasagní
    • 4 sardelové řezy
    • svazek pažitky
    • 125 g mozzarely

Příprava jídla

1 Na 4 lžících oleje minutu opékejte 2 oloupané rozmáčknuté stroužky česneku, vyhoďte je a na olej dejte 300 g lilku, 1 malou zelenou a 1 malou žlutou papriku, vše na kostky.

2 Míchejte 3 minuty, přidejte 300 g krájených rajčat, sůl a pepř a přiklopené vařte 20 minut. Smíchejte s uvařenými pokrájenými lasagnemi, přidejte 4 nasekané sardelové řezy a nasekaný svazek pažitky.

3 Půlku dejte do olejem vytřené zapékací nádoby, posypte 125 g mozzarelly a postup zopakujte. V troubě při 220 °C pečte 15 minut.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Těstoviny s bramborami a sušenými rajčaty

18x zapečené těstoviny

REKLAMA

Přidat komentář