Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Játrová pomazánka s vejci

Na játrovku z konzervy jednou provždy zapomenete.
Vydání: 2009/9
Autor:
Hodnocení:
18 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Chuťovka Česká

Ingredience

    • 200 g kuřecích jater
    • 1 malá cibule, na kousky
    • 4 vejce vařená natvrdo či nahniličko
    • 25–50 g změklého másla + na opékání
    • sůl a pepř

Příprava jídla

Játra opečte na pánvi v másle tak, aby uvnitř nebyla krvavá. Nechte vychladnout, zbavte je tužších částí a nakrájejte na kousky. Zpracujte v mixéru na jemnou drť, přesuňte do misky. Umixujte cibuli a spolu s nasekanými vejci a změklým máslem přidejte do misky, osolte, opepřete. Důkladně promíchejte . Před podáváním vychlaďte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Játra na cibulce

10 báječných pomazánek

REKLAMA

Přidat komentář