Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pomazánka z fety a avokáda
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 31
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1849 kcal
Bílkoviny 48 g
Sacharidy 184 g
Tuky 93 g
Vláknina 31 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemná pomazánka, perfektní náplň do tortill nebo k bílému pečivu.

Suroviny

zralé
olivový olej extra panenský 2 PL
například Apetina
hustý
rajčata cherry 8 ks
najemno nakrájené

Postup

1

Avokádo přepulte, vyjměte pecku a do misky vydlabejte dužinu. Rozmačkejte ji vidličkou s olejem a fetou. Vmíchejte jogurt a pokrájená rajčátka.

2

Pomazánkou potřete tortilly, sviňte je a nakrájejte na špalíky. Můžete podávat i s bílým pečivem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Komentáře

04.01.2015 09:43

Moc dobré, rychlé a chutné. Namísto fety jsem použila cedar, též se hodilo.

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...