Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cibule po sicilsku

Předkrm, který si připravují na slunném jihu Itálie.

Vydání: 2011/9
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT25M
Pečení 0:25
Zelenina Italská

Ingredience

    • polovina dávky ochucené strouhanky
    • 2–3 bílé cibule, na plátky asi 5mm
    • mořská sůl
    • drcené chilli papričky podle chuti
    • 1 lžíce rozinek + 1 lžíce kaparů
    • 2 lžíce panenského olivového oleje

Příprava jídla

Do pekáčku rozprostřete polovinu strouhanky. Poklaďte cibulí, osolte a okořeňte chilli. Posypte rozinkami, kapary a zbytkem strouhanky. Pokapejte olejem a pečte při 200 °C asi 20 minut, až bude strouhanka zlatavá a cibule ještě pevná. Podávejte vlažné či studené jako předkrm.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Ochucená strouhanka

Křupavé kuřecí nudličky

Zapečený fenykl

REKLAMA

Přidat komentář