Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ostrá krémová ryba

Kontrastní kombinaci ostré omáčky s chilli papričkou a jemné krémové smetany jsme si zamilovali.

Vydání: 2011/9
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Vaření 0:10
Italská

Ingredience

Příprava jídla

Připravte omáčku aglio e olio a na konci do pánve dejte rybí filety a přiklopte. Po 2 minutách obraťte a podlijte smetanou. Když je ryba měkká (trvá to asi 5 minut podle druhu ryby), vypněte. Mezitím uvařte hrášek na páře. Podávejte s rybou a přelité omáčkou.

NĚCO NAVÍC
Hrášek nepotřebuje dochucovat ani zjemňovat máslem, všechno potřebné zastane omáčka z ryby.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pikantní polenta

Aglio e olio

Špagety aglio e olio s krevetami

Přidat komentář