Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bramborová kaše s hráškem a sýrem

Zelené kuličky hrášku hezky oživí vzhled i strukturu kaše.

Vydání: 2008/11
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Vaření 0:10
Zelenina

Ingredience

    • 1 kg brambor, oloupaných a pokrájených
    • 1 lžíce másla
    • 1 malá cibule, pokrájená na kostičky
    • 400 g mraženého hrášku
    • 200 ml smetany ke šlehání
    • čerstvě mletý pepř a mořská sůl
    • 50 g parmazánu, strouhaného

Příprava jídla

1 Brambory uvařte v osolené vodě doměkka, slijte.

2 V jiném hrnci nechte na másle zesklovatět cibuli, přidejte hrášek a zalijte smetanou ke šlehání. Ochuťte čerstvě mletým pepřem a mořskou solí, přiveďte k varu. Vypněte.

3 K hrášku vmíchejte strouhaný parmazán i uvařené brambory. Párkrát projeďte šťouchadlem. Chutě se promísí, ale některé kuličky hrášku a kostky brambor zůstanou vcelku.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bramborová kaše

Bramborová kaše s olivami a fetou

Bylinková bramborová kaše

Celerovo-bramborová kaše

Bramborová kaše s chilli a česnekem

Bramborová kaše s medovou hořčicí

Krémová kaše z batátů s balzamikem

Bramborová kaše s olivovým olejem a citronem

Mrkvovo-dýňová kaše

REKLAMA

Přidat komentář