Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Špenátová polévka s pórkem

Plná svěží energie...

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
12 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Vaření 0:10
Polévka Francouzská

Ingredience

    • 2–3 lžíce oleje
    • 1 pórek
    • 2–3 stroužky drceného česneku
    • 1 brambora
    • 750 ml drůbežího vývaru
    • 300 g zmrazeného špenátu
    • 200 ml smetany ke šlehání
    • 2 lžíce strouhaného parmazánu
    • sůl a pepř
    • smetana, na ozdobení

Příprava jídla

V hrnci na 2–3 lžících oleje osmahněte 1 pórek, nakrájený na půlkolečka, 2–3 stroužky drceného česneku, syrovou nastrouhanou bramboru a krátce osmahněte. Zalijte 750 ml drůbežího vývaru a přidejte 300 g zmrazeného špenátu. Povařte 10 minut, rozmixujte, přidejte 200 ml smetany ke šlehání a 2 lžíce strouhaného parmazánu. Osolte, opepřete a ozdobte smetanou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

10x jarní polévka

Salsa jako polévka

Středomořská rybí polévka

Brokolicová polévka

Květáková polévka s knedlíčky

Milionová polévka

Lososová krémová polévka

Cizrnová polévka

Blesková minestrone

Pórková polévka

Tomatová polévka s pestem

Kuřecí polévka s mrkví

Klasická česnečka

Kokosová nudlová polévka

Fazolová polévka s klobásou

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celerová polévka s čedarem

Rajčatová polévka s kapary

Krémová česnečka

Asijská kukuřičná polévka

REKLAMA

Přidat komentář