Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Krevety s omáčkou

Krevetové panáky
Vydání: 2013/1
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: na asi 12-20 panáků
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Chuťovka

Ingredience

    • 20 středních krevet
    • mořská sůl a mleté chilli
    • 2 lžíce olivového oleje

    NA ZELENOU OMÁČKU
    • 125 ml panenského olivového oleje
    • 2 stroužky česneku, nasekané nadrobno
    • 4 lžíce nasekané hladkolisté petrželky

    NA ČERVENOU OMÁČKU
    • 160 ml kvalitního kečupu
    • 50 ml vodky
    • 2–4 lžíce tabasca
    • 2 lžíce křenu
    • 1/2 lžičky strouhané kůry z biocitronu
    • 1 lžíce citronové šťávy
    • 1 lžička worcesterské omáčky

Příprava jídla

1 Krevety oloupejte, ale ponechte jim ocásky na ozdobu. Osolte, poprašte chilli a opečte je v pánvi na rozpáleném oleji 1 minutu dorůžova. Nechte vychladnout.

2 Smíchejte zvlášť přísady na zelenou a na červenou omáčku. Rozdělte do skleniček a podávejte s opečenými krevetami.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sklenička šunka, okurka & sýr

Sklenička cuketky, cizrna & parmazánový krém

Sklenička mozzarella, pesto & sušená rajčata

Sklenička feta, olivy & bylinky

Mini crème brûlée

Malinové tiramisu s pistáciemi

Sklenička ananas & med

REKLAMA

Přidat komentář