Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kandovaným ovocem

Kandované ovoce se vyrábí proslazováním kousků dužniny nebo kůry v cukrovém sirupu. Cukr ovoce konzervuje a to se nezkazí.. V závislosti na velikosti a druhu ovoce může tento proces trvat několik dní až několik měsíců. Kandované ovoce lidstvo zná již od 14. století. Při pečení použijete kandované ovoce do těsta na vánočku či mazanec, případne do perníčků, buchet a sladkých chlebíčků. 

...

 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč