0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kandovaným ovocem

Kandované ovoce se vyrábí vložením kousků ovoce nebo ovocné kůry do zahřátého cukrového sirupu. Ten absorbuje vlhkost zevnitř ovoce a případně ji zakonzervuje. V závislosti na velikosti a druhu ovoce může tento proces konzervace trvat několik dní až několik měsíců. Kandované ovoce lidstvo zná již od 14. století.

...

Mezi ovoce, které se běžně kandizuje, patří datle, citron, pomeranč, třešně, ananas, broskve, meruňky, papája, ale také zázvor, pomerančová a citrónová kůra. Tímto způsobem lze zpracovat dokonce i některé druhy zeleniny – například dýni, mrkev, řepu či batáty.


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč