Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,3 (92x)
5. 1. 2015
Krémová rybí polévka
Apetit
Krémová rybí polévka
Apetit


Snadné
< 75 min
4,3 (92x)

Krémová rybí polévka z kapra podle šéfkuchaře Ondřeje Jíni povznese vaši rodinnou štědrovečerní večeři na novou úroveň. Poctivý rybí vývar, máslová jíška a jemná zelenina se spojí v dokonale harmonickou chuť, která nejen ozdobí váš stůl, ale stane se i jedním z vrcholů svátečního menu. Tak skvělá, že si ji budete chtít připravit nejen na Vánoce!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2057 kcal
  • Bílkoviny 51 g
  • Sacharidy 181 g
  • Tuky 118 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(92 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vánoční rybí polévka z kapra

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/12

Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu