Krémová rybí polévka z kapra podle šéfkuchaře Ondřeje Jíni povznese vaši rodinnou štědrovečerní večeři na novou úroveň. Poctivý rybí vývar, máslová jíška a jemná zelenina se spojí v dokonale harmonickou chuť, která nejen ozdobí váš stůl, ale stane se i jedním z vrcholů svátečního menu. Tak skvělá, že si ji budete chtít připravit nejen na Vánoce!
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2057 kcal
- Bílkoviny 51 g
- Sacharidy 181 g
- Tuky 118 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/12
Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu