Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (38x)
1. 11. 2017
 Žluté kari s treskou a špenátem


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (38x)

Voňavá kořeněná ryba s kokosovým mlékem zachrání i ten nejupršenější den...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1301 kcal
  • Bílkoviny 73 g
  • Sacharidy 154 g
  • Tuky 39 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/11

Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády.  Apetit, napsáno s chutí.