0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

18. úkol: Kost

18. úkol: Kost
sdílet:
Je tu osmnáctý úkol výzvy.

Vážení soutěžící, všimněte si prosím půvabného hradu Kost, který se nachází vpravo od prázdninové cesty. O tom, jak hrad získal své jméno, kolují nejrůznější legendy, včetně té o neúspěšném obléhání husity.

Jan Žižka prý na ústupu prohlásil, že: „Hrad je tvrdý jak kost, a ta patří jen psu!“ Pravda je taková, že Žižka hrad nikdy neobléhal a že kosti nemusí být vždy jen pro psy.

Takové maso pečené na kosti nebo šunka od kosti má hned úplně jinou, výraznější chuť. A proto je vaším dnešním úkolem dát si maso s kostí. Pokud maso důsledně vegetariánsky nejíte, tak někomu maso s kostí naservírujte.

A tentokrát je to i se soutěží!

Co byste řekli na kuchařku Maso, plnou skvělých masových receptů? Tu může vyhrát za splnění dnešního úkolu. Stačí váš výtvor vyfotit a sdílet na Instagram s hashtagy #prazdninovavyzva2017 #kucharkaprodceru #casopisapetit. Sdílet můžete i na Facebooku, podmínkou je kromě označení hashtagy také označení Kuchařky pro dceru i Apetitu. Jak na to? To se dočtete ZDE.

 
Inspirace k dnešnímu úkolu: 
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit