Učíme se od mistra
Pavel Býček pro vás tentokrát připravil štědrovečerní menu a dokáže vám, že i klasiku, jakou je rybí polévka, kapr a bramborový salát, lze podávat nově – elegantně, lehce a nápaditě.
Štědrý večer ze země jezer
Pokud nejste fanoušky kapra, a přesto chcete u vánočního stolu dodržet tradici rybího chodu, bude slavnostní večeře v severském stylu tou pravou volbou. Originální menu uspokojí i ty nejnáročnější chutě, a přitom vás svou tíhou nepřibije k židli, takže všem zbude dost energie na rozbalování dárků i cestu na půlnoční.
Velká nádhera
Pakliže vás neužije na pečení cukroví, ale rádi byste sváteční stůl ozdobili něčím sladkým a výjimečným, vyzkoušejte naše luxusní dezerty. Úspěch zaručen!
Advent voní kořením
Předvánoční čas je doba, kdy se všude šíří sladká vůně hřebíčku, badyánu, skořice... Ale nejsou rozhodně vyhrazené jen sladkostem - máme pro vás hřejivá, lehce pikantní jídla s aromatickým kořením z celého světa!
Přidat komentář