Vše hotovo do půl hodiny! Vaření skoro bez tuku.
Suroviny
olivový olej
1
PL
kešú
50
g
nesolené
hovězí roštěnec
400
g
nebo svíčková
brokolice
1
ks
rozebraná na růžičky
řapíkatý celer
4
ks
vývar hovězí
150
ml
křenová pasta
2
PL
krenex
krémový sýr
2
PL
nebo žervé
sůl
pepř
Postup
1
Olej zahřejte v silnostěnné pánvi, vsypejte oříšky a pozorně pražte dozlatova; stačí pár vteřin. Dejte stranou.
2
Proužky masa osolte a opepřete a za stálého míchání smažte ze všech stran do zhnědnutí, asi dvě minuty. Pak hovězí vyjměte a přidejte k oříškům. Do pánve vhoďte zeleninu a dvě minuty smažte. Zalijte horkým vývarem, přiklopte a dvě minuty povařte. Mezitím promíchejte krenex se sýrem.
3
Maso s oříšky vraťte do pánve a promíchejte se zeleninou. Jezte s křenovou omáčkou a s mačkanými bramborami.
Komentáře