Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Rychlé hovězí s brokolicí z jedné pánve

Rychlé hovězí s brokolicí z jedné pánve

Hodnocení receptu
Průměr: 4.3 (3)
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1415 kcal
Bílkoviny 100 g
Sacharidy 43 g
Tuky 90 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vše hotovo do půl hodiny! Vaření skoro bez tuku.

Suroviny

olivový olej 1 PL
kešú 50 g
nesolené
roštěnec 400 g
lze nahradit svíčkovou
brokolice 1 ks
řapíkatý celer 4 ks
vývar hovězí 150 ml
2 PL
krenex
krémový sýr 2 PL
lze nahradit žervé
sůl
pepř
1.  Olej zahřejte v silnostěnné pánvi, vsypejte oříšky a pozorně pražte dozlatova; stačí pár vteřin. Dejte stranou.

2.  Proužky masa osolte a opepřete a za stálého míchání smažte ze všech stran do zhnědnutí, asi dvě minuty. Pak hovězí vyjměte a přidejte k oříškům. Do pánve vhoďte zeleninu a dvě minuty smažte. Zalijte horkým vývarem, přiklopte a dvě minuty povařte. Mezitím promíchejte krenex se sýrem.

3.  Maso s oříšky vraťte do pánve a promíchejte se zeleninou. Jezte s křenovou omáčkou a s mačkanými bramborami.

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.2/07, str.16

Anonym

zkusila jsem, ale maso bylo tuhé jako podešev... tak jsem ho dělala dalších 30 min. a moc to nepomohlo, ale jsem kuchtička začítečnice, tak bylo možná něco špatně...

Anonym

I já jsem už udělala 2 pokusy a pokaždé bylo maso tuhé, ale manželovi to prý chutnalo. Dneska se chystám na 3. pokus, ale nedělám si moc iluze, že to bude lepší.

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit