< 30 min
4,2
Dokonalý domácí hamburger
< 30 min
4,1
Čevabčiči podle Pohlreicha
< 50 min
3,7
Pljeskavica
< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami
< 75 min
4,6
Chobotnice na grilu
< 60 min
4,1
Grilované cukety s česnekem
< 60 min
4,4
Grilovaná panenka
< 45 min
3,6
Čevabčiči
< 30 min
4,0
Vepřové souvlaki
< 20 min
3,9
Skvělý steak
< 45 min
4,2
Pečené kuřecí paličky
< 60 min
4,5
Kachní prsíčka na pomerančích podle Zdeňka Pohlreicha
< 45 min
3,8
Kapr na grilu
< 50 min
4,5
Portobello burger
< 120 min
4,4
Živáňská pečeně z krkovice
< 60 min
4,4
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
< 45 min
4,7
Kořeněné kuře v jogurtu
< 60 min
3,9
Grilovaný tuňák se zeleninou a bazalkovým pestem
< 75 min
4,5
Švestky ve slanině plněné mandlí
< 60 min
4,1
Pravý americký hamburger
< 25 min
3,5
Daňčí steak v jalovci a bylinkách
< 50 min
4,0
Losos zapečený s bramborami a brokolicí
< 30 min
5,0
Grilované batáty
> 60 min
4,9
Kuře piri piri
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem